Wednesday, September 30, 2009

Gecmisimden Guzel Bir Ani - Kasim 1995

Esimle beraber aksam yemeyimizi yerken emekliligimizde neler yapariz diye hayel kurmaya basladik. Bu tatli hayel ikimizide evliligimizin ilk senesine geri goturdu.

Sene 1995 Kasim Ayi ve hafta ici. Hava bayagi soguktu ve o gun ne yapalim diye karar verememisdik ve taksimde Halk tiyatrosuna gitmeye karar vedik. Izledigimiz oyunun adi "Ask ve Savas" idi ve inanilmaz guzeldi. Oyuncular ve kostumler harikadi, ben daha once Turkiyede hic tiyatroya gitmedigim icin bana dahada ozeldi ve inanilmaz zevk almisdim. Tabiki insan tiyatronun tadini aldiktan sonra gerisi geldi.

Nezaman Turkiyeye tatile gitsek kendimi kucuk bir cocuk gibi hissediyorum. Havasi, suyu, manzarasi ve ozellikle yemekleri aklimdan hic cikmiyor.

Sizlerle Unutmadigim bir ani daha paylasmak isterim. Yil ayni 1995 ve Sirkecide esimle beraber elele gezerken kestanaci gordum ve o anda cocuklugumu hatirladim. Yasim 6 ve ailecek Izmir Fuarina gitmisdik ve babam bize ordan pismis kestane almisdi, aslinda her fuara gittigimizde babam beni hic kirmazdi ve kestaneyi her seferinde alirdi ve o gun buyuk bir kese kagidi dolusu kestanyi almisikdik ve esimle beraber hem yuruduk ve hem yedik :o)

Bugunki anilarim bukadar, en kisa zamanda tekrar sizlerle yine guzel anilarimi paylasmak umuduyla.

1 comment:

Anonymous said...

Wish I knew what this entry is all about....it looks exciting!!

Any chance in translating??

Monica

Linked Within

Blog Widget by LinkWithin