Wednesday, January 12, 2011

Home is Where the Heart is

Hi blogger, I am back with quick post this morning of a current card I made using the stamp called Artsy House by Cristy Croll.  My image was colored with the Tombow markers once again and I used Memento Ink to stamp my image in heavy watercolor paper.


I really like the way this card turned out and I used the paper stack from DCWV called Berry Street Farmers Market.


Off the craft topic, the weather in Toronto is awful today and I cant believe the school buses were not cancelled. Well, that's all for today short and sweet.

1 comment:

Ashley said...

Ebru abla sen ne tatlı bir insansın . Seninle tanıştığma bugün kartpostalını alınca bir kere daha sevindim mutlu oldum,yazılarını okurken gözlerim doldu.Annem kartına hayran kaldı çok yetenkli çok tatlı bir insan dedi senin için.Umarım bundan sonra yılbaşında hep birbirimizi hatırlar ve kart yollarız :) Sana gönülden teşekkürler kartpostalın ve yakınlığıun için. Öptüm çok
Ashley ve annesi.
Kucaak dolusu sevgiler.Çok sevdim kartını .Keşke bende senin kadar yetenekli olsam el becerisinde. Sen bir scrapbooking dükkanı açsan ve değişik malzemeler satsan ve kurslar versen emin olki çok sevenin olur. Çoook teşekkür ederim kartı az başucumda tutayım sonra koleksiyonuma ekleyeceğim)

Linked Within

Blog Widget by LinkWithin